Dansfeestje Nathan

Als moeder van drie kinderen is het af en toe een geregel om alles gedaan te krijgen voor iedereen en jezelf. En met leeftijden die uiteenlopen van 14, 9 en 3 (bijna 4) met verschillende interesses, kan je soms gek worden van alles dat moet gebeuren. Zo ook een feestje organiseren; want zeg nou zelf: bij een verjaardag hoort gewoon een feestje. Het mag klein, groot, met of zonder thema, binnen, buiten. De wensen en mogelijkheden lijken wel eindeloos. Maar voor de jarige van (bijna) drie was het dit jaar een makkie: het moest een dansfeestje worden met een Paw Patrol taart. En zo geschiedde. Bij Sara en Eline geïnformeerd of dit mogelijk is bij hun (lees: Nathan’s) dansschool United Dance Almere. En ja, hoor! Dat kon zeker! Nathan z’n reactie toen ik zei dat zijn feestje op de dansschool zou zijn? “Owh, mama, dan moet ik juf Eline en juf Sara uitnodigen!”
“Eeeeh, ja, Nathan, dat is een goed idee”
Bijna drie dus ook zeker drie keer op een dag alle vragen over z’n dansfeestje moeten beantwoorden. Gelukkig kwam de grote dag steeds dichterbij.
En wat voor een dag! Nathan kwam de dansschool binnen gerend en hij was helemaal in de wolken en onder de indruk. De dansschool was prachtig versierd!! De hal met ballonnen en een heuse feesttafel met snoep, chips en limo! De danszaal was behangen met slingers en ballonnen. Reactie van Nathan: “ Wauw”
Het feestgedruis zou losbarsten aan de Europalaan: zingen, dansen en zelfs een mini optreden samen met zijn grote nicht ontbrak niet. We hebben uitbundig voor hem gezongen, van zijn heerlijke Paw Patrol taart gesmikkeld en cadeaus uitgepakt! Wat is ie verwend geworden! Nadat alle vriendjes en vriendinnetjes waren opgehaald, was het tijd voor het bedankje en een knuffel voor de dansjuffen. Het was een super enthousiaste rit naar huis en de gezelligheid ging thuis nog even door. Bij het naar bed gaan was Nathan wel even verdrietig; hij wilde toch weer een dansfeestje, waarom was deze al afgelopen? We hebben hem beloofd dat hij volgend jaar weer mag. En hij houdt ons dagelijks aan die belofte, want zoals hij ons sinds kort zegt: ik ben bijna 4!

Averina Marcet

Dansfeestje Tahiz

Hi ladies,

Leuk gedaan! Een aanrader! De kinderen hebben thuis keer op keer het dansje gedaan.

Tammy

Dansworkshops Voortgezet onderwijs

Sara Neys is een enthousiaste jonge dansdocent. Zij is uitstekend geschikt voor het geven van dansworkshops in het VO.

Sara rust namelijk niet voordat ze iedereen aan het dansen krijgt. Vanuit haar eigen passie voor dans blijft zij leerlingen motiveren.

Zij toont ook begrip voor soms pijntjes of onwil van leerlingen maar krijgt door haar aanpak leerlingen meestal toch over de streep!

Zij levert dansworkshops op maat, aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Vooraf, ter introductie én als extra motivatie is een demonstratie van verschillende dansstijlen mogelijk. Dit valt zeer bij de leerlingen in de smaak.

Kortom, een aanrader!

 

Tilly Nijhoff

Privé dansles

Ter voorbereiding van mijn Billy Elliot auditie heeft Eline me enorm goed geholpen met taplessen.
Door haar aanstekelijke enthousiasme en fijne, duidelijke manier van lesgeven, kreeg ik snel de fijne kneepjes onder de knie.

 

Paul Donkers

Dansfeestje Jasmijn

Mijn dochtertje van 8 jaar heeft haar verjaardagsfeestje gehouden bij United Dance Almere! Een workshop Streetdance voor haar en haar vriendjes en vriendinnetjes! Ze hebben allemaal super genoten en hebben het afgesloten met een dansvoorstelling! Eline en Sara, jullie zijn kanjers voor het onvergetelijk maken van haar verjaardag! Ik kan het iedereen aanraden als je kind een dansfeestje wilt houden..GO to UNITED DANCE ALMERE!

Karin Monique

Performance bedrijfsfeest Motrac Linde

Spetterende show United Dance 

Op 16 december 2016 heeft Motrac Linde zijn nieuwe lijn monteurs kleding gepresenteerd. Om dit extra kracht bij te zetten is United Dance gevraagd dit op een ludieke wijze te presenteren.

In overleg heeft United dance de kleding presentatie op zich genomen, alsmede een act om het afscheid van de huidige operations directeur onvergetelijk te maken en tevens de dag af te sluiten met een extra Kerst tintje. Om er zeker van te zijn dat alles vlekkeloos zou verlopen en dat het licht en geluid van hoge kwaliteit zou zijn heeft United dance de volledige verzorging op zich genomen.

We hebben genoten van een fantastische show voor het voltallige personeel (plus/minus 320 personen) en het heeft een blijvende herinnering achter gelaten.

Extra waardering vanuit Motrac betreffende het feit dat alles in slechts een kleine drie weken is gerealiseerd!

Bedankt dames voor de voortreffelijke show!

Harry Elling

Openingsdans Bruiloft

Omdat wij gingen trouwen wilde wij graag een leuke openingsdans instuderen.
We zijn op zoek gegaan naar een dansschool en kwamen al vrij snel uit bij United Dance Almere.
Na een intake-gesprek met Sara en Eline, twee enthousiaste en vrolijke meiden met een bevlogen ambitie, waren we er direct van overtuigd dat zij ons met deze uitdaging konden helpen.
Na vier ontzettend leuke lessen hadden we de dans onder de knie en konden we ons moves showen op de dansvloer…
De betrokkenheid van de dames was enorm, zelfs voor en na het trouwen hebben zij nog contact gezocht om ons succes en een mooie dag te wensen en te vragen hoe het was gegaan.

HELEMAAL TOP!

Purdey en Richard de Vries