Hi ladies,

Leuk gedaan! Een aanrader! De kinderen hebben thuis keer op keer het dansje gedaan.

Tammy

Sara Neys is een enthousiaste jonge dansdocent. Zij is uitstekend geschikt voor het geven van dansworkshops in het VO.

Sara rust namelijk niet voordat ze iedereen aan het dansen krijgt. Vanuit haar eigen passie voor dans blijft zij leerlingen motiveren.

Zij toont ook begrip voor soms pijntjes of onwil van leerlingen maar krijgt door haar aanpak leerlingen meestal toch over de streep!

Zij levert dansworkshops op maat, aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Vooraf, ter introductie én als extra motivatie is een demonstratie van verschillende dansstijlen mogelijk. Dit valt zeer bij de leerlingen in de smaak.

Kortom, een aanrader!

 

Tilly Nijhoff

Ter voorbereiding van mijn Billy Elliot auditie heeft Eline me enorm goed geholpen met taplessen.
Door haar aanstekelijke enthousiasme en fijne, duidelijke manier van lesgeven, kreeg ik snel de fijne kneepjes onder de knie.

 

Paul Donkers

Mijn dochtertje van 8 jaar heeft haar verjaardagsfeestje gehouden bij United Dance Almere! Een workshop Streetdance voor haar en haar vriendjes en vriendinnetjes! Ze hebben allemaal super genoten en hebben het afgesloten met een dansvoorstelling! Eline en Sara, jullie zijn kanjers voor het onvergetelijk maken van haar verjaardag! Ik kan het iedereen aanraden als je kind een dansfeestje wilt houden..GO to UNITED DANCE ALMERE!

Karin Monique

Spetterende show United Dance 

Op 16 december 2016 heeft Motrac Linde zijn nieuwe lijn monteurs kleding gepresenteerd. Om dit extra kracht bij te zetten is United Dance gevraagd dit op een ludieke wijze te presenteren.

In overleg heeft United dance de kleding presentatie op zich genomen, alsmede een act om het afscheid van de huidige operations directeur onvergetelijk te maken en tevens de dag af te sluiten met een extra Kerst tintje. Om er zeker van te zijn dat alles vlekkeloos zou verlopen en dat het licht en geluid van hoge kwaliteit zou zijn heeft United dance de volledige verzorging op zich genomen.

We hebben genoten van een fantastische show voor het voltallige personeel (plus/minus 320 personen) en het heeft een blijvende herinnering achter gelaten.

Extra waardering vanuit Motrac betreffende het feit dat alles in slechts een kleine drie weken is gerealiseerd!

Bedankt dames voor de voortreffelijke show!

Harry Elling

Omdat wij gingen trouwen wilde wij graag een leuke openingsdans instuderen.
We zijn op zoek gegaan naar een dansschool en kwamen al vrij snel uit bij United Dance Almere.
Na een intake-gesprek met Sara en Eline, twee enthousiaste en vrolijke meiden met een bevlogen ambitie, waren we er direct van overtuigd dat zij ons met deze uitdaging konden helpen.
Na vier ontzettend leuke lessen hadden we de dans onder de knie en konden we ons moves showen op de dansvloer…
De betrokkenheid van de dames was enorm, zelfs voor en na het trouwen hebben zij nog contact gezocht om ons succes en een mooie dag te wensen en te vragen hoe het was gegaan.

HELEMAAL TOP!

Purdey en Richard de Vries