Lieve danser(s), ouder(s) & verzorger(s),

Hierbij weer een update van ons. Wat zijn we ontzettend blij om weer lekker met jullie samen te dansen! Voor de hele maand juni hebben wij weer buitendanslessen voor elke leeftijd gepland. We hebben al veel dansers ontvangen. Voor elke lesweek moet je je weer inschrijven via onze website www.uniteddancealmere.nl. Wees ervan bewust dat er géén sanitaire voorzieningen zijn en vergeet niet voldoende water mee te nemen naar de dansles.
Alle buitendanslessen zijn een groot succes! Sommige danslessen zijn echter zo druk bezocht, dat we besluiten (als er weer zoveel animo is) om de les in twee te splitsen.

Het weer
De afgelopen weken hebben we enorm geboft met het weer. Soms een pittig windje en vaak een lekker zonnetje in ons gezicht, niets hield ons tegen! Mochten we toch met regen te maken krijgen, brengen we iedereen die zich heeft aangemeld op de hoogte via de mail dat de les gecanceld wordt. Wanneer we gestart zijn met een dansles, maar begint het onverhoopt toch te regenen, vragen wij iedereen om hun kind op te halen.

De locaties
Schoolplein: Alleen de Kidsdance-les van maandag is op het schoolplein van basisschool De Zeeraket.

Schoolsportveld: De meeste danslessen vinden plaats op het schoolsportveld. Dit sportveld ligt ter hoogte van het Topsportcentrum in Almere-Poort tussen de Elementendreef en de A6 in. Wij willen iedereen die met de auto komt vriendelijk verzoeken te parkeren bij het Topsportcentrum. Naast het sportveld is beperkt plek en er zijn voorheen al opstoppingen ontstaan. Achter het Topsportcentrum loopt een fietspad. Over dit fietspad (Guilmetpad) loop je richting de A6. Eenmaal onder de Elementendreef door zie je aan de rechterkant 2 containers staan. Daar achter ligt het sportveld.

Geen toeschouwers
Wij begrijpen dat het in de buitenlucht enorm aantrekkelijk is voor ouders om naar hun dansende kind te blijven kijken. Wij zijn redelijk loyaal geweest, maar hebben de instructies gekregen om absoluut géén toeschouwers toe te laten. Wij willen jullie dan ook vragen om het terrein tijdens de dansles te verlaten en alleen je kind te brengen en op te halen.

Zomerstop & Zomerschool
Vanaf donderdag 2 juli t/m zondag 26 juli zijn wij volledig gesloten. Er zullen in deze periode geen danslessen zijn. Vanaf 27 juli starten wij met onze Zomerschool! Jullie ontvangen later meer informatie over hoe de Zomerschool eruit komt te zien.

Binnen dansen
Op dit moment kunnen wij nog vrij weinig zeggen over wanneer en vooral op welke manier we binnen in de dansschool kunnen dansen. Wanneer hier meer over bekend is en wij eruit zijn hoe we dit kunnen organiseren, brengen we jullie op te hoogte.

Nieuwe UDA-collectie
Waarschijnlijk hebben jullie ze al voorbij zien komen. De kleurrijke UDA T-shirts & Hoodies zijn te verkrijgen via www.jjdancewear.nl. Op je fiets naar de danslessen met een UDA hoodie aan, top idee toch?! Kan de jas lekker thuis blijven. Na de warming up kun je de hoodie uittrekken en tadaaaa daar is het UDA t-shirt!
• Hoodies 10% korting tot 1 oktober
• T-shirts inclusief naam bedrukking tot 1 oktober €17,50

Audities
Wij kijken vooruit en hopen snel weer ons ‘oude’dansleventje op te pakken! De audities voor seizoen 2020-2021 gaan daarom gewoon door! Wil jij auditie doen voor een Stage Performance Team of Talent Class? Meld je dan aan via info@uniteddancealmere.nl. De audities zijn aankomende week verdeeld over 3 dagen. Op de afbeelding in de bijlage van deze email zie je wanneer elke auditie is voor welke leeftijd/dansstijl. Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan de auditie, ook niet UDA-leden!
De Talent Classes verzorgen dansoptredens. De Stage Performance-teams doen naast extra dansoptredens ook mee aan danswedstrijden. Dus mocht jou dit leuk lijken, meld je dan snel aan voor de audities!

UDA-Grabbelton
Nog elke week maken wij winnaars van onze UDA-Grabbelton bekend! De winnaars van de afgelopen weken zijn: Maelynn, Alicia, Lana D., Liubou, Rosalie R., Ymke, Samantha H., Noor e. Ka., Dayna, Finn & Rosalie S. Gefeliciteerd! Vergeet geen contact op te nemen om je prijs in ontvangst te nemen.

Tot snel bij een van onze buitendanslessen!

Met vriendelijke groet,

Sara & Eline

UPDATE 7 Coronavirus (3-6-2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *