Lieve danser(s), ouder(s) & verzorger(s),

Vorige week hebben jullie van ons een bericht ontvangen waarin we al de activiteiten voor onze leden op een rijtje hebben gezet. We zijn blij dat jullie zo enthousiast reageren op alles wat we nu organiseren. We hebben jullie ook beloofd dat we alles zullen doen wat mogelijk is om weer ECHT samen te dansen. We zijn daar de laatste week druk mee aan de slag gegaan en we zijn heel blij te kunnen melden dat we toestemming hebben gekregen om op een buitenlocatie te dansen. Natuurlijk zijn er strikte maatregelen waar we ons aan moeten houden. Dat geldt voor ons maar ook voor ouders, daarom verzoeken wij ouders om deze informatie goed te lezen.

Algemeen
Als kinderen verkouden zijn, hoesten of koorts hebben, kunnen ze niet deelnemen aan de lessen. Als ouders deze verschijnselen hebben, mogen ze hun kinderen niet brengen. Voor buitenlessen zijn we natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Wij zullen 1 uur vóór aanvang via Social Media en onze website communiceren als de les NIET doorgaat. We hebben zoveel als mogelijk rekening gehouden met de openingstijden van de scholen.

Inschrijving
Wij bieden een aantal lessen aan per leeftijdscategorie. Voor die lessen moet worden ingeschreven via onze website. Om iedereen de kans te geven om een live-les bij te wonen, mag je per week voor 1 les inschrijven. Als je ingeschreven bent, dan verwachten we dat je ook komt. De danslessen starten vanaf 11 mei. Inschrijven is mogelijk vanaf 9 mei vanaf 12:00 uur. Elke zaterdag kan er ingeschreven worden voor een nieuwe week.

Locatie/maatregelen
We hebben twee locaties: het schoolplein van Basisschool De Zeeraket en het schoolsportveld tussen de A6 en het Topsportcentrum. Voor beide locaties geldt dat kinderen zoveel mogelijk zelfstandig naar de locatie komen. Er is géén gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Schoolplein De Zeeraket: Wij werken met éénrichtingsverkeer. Alle kinderen komen aan de rechterkant (gezien vanaf de Monacostraat) het schoolplein op en verlaten het plein aan de andere kant (terug naar de Monacostraat). De kinderen die niet alleen kunnen komen, worden door 1 ouder naar de locatie gebracht. Voor de ouders wordt er naar het schoolplein toe lijnen op de vloer gezet zodat zij de 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. Ouders mogen niet bij het hek van het schoolplein blijven staan en lopen direct door om het plein heen, zodat zij via de andere kant het ‘hofje’ verlaten (terug naar de Monacostraat).

Schoolsportveld: Op deze locatie starten we met lessen voor tieners. We gaan ervan uit dat de meeste dansers zelfstandig op de fiets komen. Kinderen zetten eerst hun fiets weg, er is veel ruimte. Op het veld krijgt iedere danser een eigen plek toegewezen. Wij markeren de plekken met pylonen, voor iedere danser is er een ruime dansplek. Iedereen die met de auto komt kan afgezet worden op het parkeerterrein van het Topsportcentrum. Vandaar kun je onder de tunnel door en dan ben je op het sportveld (enkele minuten lopen). Als ouders toch meelopen naar de locatie, moeten zij zelf de 1,5 meter in acht nemen en mogen niet bij de locatie blijven kijken.

De dansles
Kinderen komen met sportieve kleding aan naar de les, zij dragen buitensportschoenen. Ieder brengt een eigen, met water gevulde, bidon of drinkflesje mee. De kinderen houden 1,5 meter afstand van de docent, we kunnen dus ook niet knuffelen etc. Voor de tieners geldt dat zij ook onderling de 1,5 meter afstand houden. Na afloop van de les, blijven dansers niet napraten, maar gaan zo snel mogelijk weer naar huis.

Hieronder volgt het schema van de lessen zoals we die eerst zullen opstarten. We willen graag zoveel mogelijk leerlingen bereiken en zullen wekelijks kijken of er aanpassingen nodig zijn.

Opstartweek
Volgende week hebben wij ook een aantal buitenworkshops en activiteiten. Wie hier aan wil meedoen, mag ons een mail sturen naar info@uniteddancealmere.nl vóór 3 mei.

Maandag 4 mei: 11:10-11:50 uur 4-6 jaar Schoolplein De Zeeraket

Dinsdag 5 mei: Workshop ‘Vier de Vrijheid’ 9:30-10:30 uur 6-12 jaar Schoolsportveld 11:00-12:00 uur 13-18 jaar Schoolsportveld

Woensdag 6 mei: 16:15-17:00 uur 6-9 jaar Work out Schoolplein De Zeeraket

Donderdag 7 mei: 17:00-18:00 uur 13-18 jaar Work out Schoolsportveld

Vrijdag 8 mei: 16:15-17:00 uur 9-12 jaar Work out Schoolplein De Zeeraket

Adults en Toddlers
Helaas is het nog niet mogelijk om onze lessen voor volwassenen weer op te starten, ook niet in de buitenlucht. Wij laten onze dames echter niet in de steek: behalve dat jullie natuurlijk kunnen blijven dansen op onze video’s, zullen wij binnenkort starten met een live les voor Adults. Daar horen jullie snel meer over.

Ook onze Toddlers hebben we al lang niet gezien. De ouders van onze allerkleinste dansertjes ontvangen een afzonderlijke mail.

Incasso’s
Wij stellen het ontzettend op prijs dat onze leden ons een warm hart toedragen en ons in de gelegenheid stellen onze vaste lasten te blijven betalen zodat we als dansschool, als het weer mag, volop al onze ingeroosterde danslessen kunnen geven. Door in te schrijven voor een buitendansles, kunnen alle dansers in ieder geval 1 les per week volgen. Daarnaast blijven we alle online activiteiten voortzetten waar al onze leden gebruik van kunnen maken. Daarom willen we graag de betaling zoals die ook in april gedaan is, voortzetten. Dat houdt dus in dat we het maandbedrag van 1 les bij jullie incasseren.

We kijken er ontzettend naar uit om alle dansers weer te zien en hopen dat iedereen nog gezond is!

Lieve groetjes,

Sara & Eline

UPDATE 6 Coronavirus (28-4-2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *