Lieve danser(s), ouder(s) en verzorger(s),

Wat zijn we in gekke tijden beland… Wij missen jullie en het gezellig samen dansen enorm! We hopen dat iedereen nog gezond is en zich thuis goed kan vermaken.

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor alle hartverwarmende reacties. Wij beseffen dat het een moeilijke tijd is voor velen, maar zijn daarom extra dankbaar dat jullie ons blijven steunen.

De eerste maatregelen, waardoor ook de dansschool moest sluiten, duurden t/m vandaag. Vorige week is bekend geworden dat de verlenging van de maatregelen duren tot 28 april, maar ook is er aangeraden in de meivakantie nog niks te organiseren. Wij zullen dus in ieder geval t/m 10 mei geen danslessen in de dansschool geven. In de week van 20 april horen we in een nieuwe persconferentie op welke manier we verder gaan na 10 mei. We hopen natuurlijk echt dat we vanaf deze datum de deuren mogen openen en lekker samen dansen.

Een aantal evenementen van UDA zijn verschoven of gaan zelfs niet door. Hierbij zetten we al onze activiteiten op een rij:
– United Dance Day stond op de planning in de meivakantie. Deze dag wordt vooralsnog samengevoegd met het United Dance Camp op zaterdag 4 juli 2020.
– De Pre-Summer Disco gaat helaas ook niet door. Vanaf het moment dat het weer kan, organiseren we weer een tof feest voor jullie!
– Datzelfde geldt voor UDA’s Filmavond.
– Het evenement Run For KiKa wordt verschoven naar eind oktober/begin november. De organisatie houdt ons hiervan op de hoogte. Het United Dancers Run For KiKa team kan dus tot die tijd nog steeds aangevuld worden door fanatieke kids, papa’s en mama’s! Sponsoren kan dus ook nog steeds: Er staat al een fantastisch bedrag op de teller van € 3.280,52!
– Helaas hebben wij de beslissing moeten maken om de eindvoorstelling dit jaar over te slaan. De
voorstelling in het KAF op 27 & 28 juni waar we samen naartoe werken, is niet haalbaar. Zelfs als we 10 mei open mogen, dan hebben we te weinig voorbereidingstijd, want wij gaan altijd voor een kwalitatief
hoogwaardige show. Ook denken wij dat de wereld weer even moet “opstarten” en we straks nog niet
massaal met z’n allen in een theater gaan zitten. Wees niet getreurd, de eindvoorstelling in 2021 wordt een extra groot spektakel! We zijn heel blij dat we alle dansers tijdens de afgelopen Nieuwjaarsvoorstelling hebben zien stralen.

Nog steeds plaatsen wij 6 dagen per week voor iedere leeftijdsgroep dansvideo’s op YouTube. Hoeveel video’s heb jij al bekeken en met hoeveel heb jij er al meegedaan? We hebben al veel leuke filmpjes van jullie voorbij zien komen en waarderen het enorm! Elk weekend wordt er een leuke uitdaging voor het hele gezin geplaatst. Als je toch vrij bent van school en/of werk, roep je familie bij elkaar en doe gezellig mee!

Sinds vorige week zijn wij gestart met de UDA-Grabbelton. Al onze leden maken kans op leuke prijzen. De UDA-Grabbelton wordt mede mogelijk gemaakt door: JJ Dancewear, Theaterkind, Anireva Designs, Phytcare & Vanja. Houdt onze Facebook & Instagram in de gaten, want daar maken wij twee keer per week de winnaars bekend! Uiteraard nemen wij ook via de mail contact op met elke winnaar. De winnaars tot nu toe zijn: Jamie, Safina, Nilaya. Gefeliciteerd meiden!

Wij hebben vernomen dat Tik Tok reuze populair is bij de jongste social media gebruikers. Om in contact met hen te blijven heeft UDA een eigen Tik Tok account (uniteddancealmere_) aangemaakt. Wij ‘challengen’ jullie om onze Tik Tok dansjes na te doen!

Wij houden jullie op de hoogte en wensen iedereen een goede gezondheid toe.
TAKE CARE, DANCE SAFE & ENJOY THE LITTLE THINGS!

Met vriendelijke groet,
Sara & Eline
United Dance Almere

UPDATE 4 Coronavirus (6-4-2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *