Beste danser(s)/ouder(s)/verzorger(s),

Wat hebben wij ontzettend veel lieve berichten binnen gekregen. Alle steunbetuigingen doen ons enorm goed en mede hierdoor houden wij de moed erin! Wij zijn ontzettend trots op ons bedrijf, onze dans-leden en dansdocenten en willen dit uiteraard zo blijven voortdoen.

Gisteravond hebben we massaal naar de persconferentie gekeken. De maatregelen voor scholen, sportclubs en dus ook dansscholen zijn vooralsnog niet gewijzigd tot 6 april. Wij verwachten wel dat de maatregelen doorgetrokken zullen worden tot misschien wel 1 juni. Dit is een enorme tegenvaller voor iedereen, maar laten we de schouders eronder zetten om gezamenlijk z.s.m. van het Coronavirus af te komen.

Voorlopig kunnen er geen fysieke danslessen op de dansschool plaatsvinden, maar online danst UDA gewoon verder! Wij realiseren ons goed dat het anders is dan samen dansen en plezier hebben, maar onze gepassioneerde docenten geven hun liefde voor dans door de camera aan jullie door. Via de privélinkjes staat tot nu toe al 5 uur aan dansmateriaal op ons youtube-kanaal. Wij blijven de komende weken dagelijks video’s uploaden.

Wij hopen dat jullie net zo blij met alle dansjuffen en meesters zijn als wij! We zijn ons hele docententeam enorm dankbaar en bedanken hen voor hun inzet en voor het maken van zoveel enthousiaste video’s! We beseffen dat ook zij een onzekere tijd tegemoet gaan.

Voor de komende maand zullen wij voor alle leden 1 dansles incasseren. Daarmee kunnen wij onze vaste lasten blijven betalen. Indien de sluitingsperiode nog langer verplicht is, dan zullen wij hiermee doorgaan tot de dansschool weer open gaat en we weer de normale lesgelden zullen incasseren.

Wat is het voordeel voor iedereen die nu één dansles bij ons afneemt? De voordelen hebben jullie de de afgelopen week al kunnen ondervinden. Alle dansers hebben toegang tot veel meer lessen dan die ene les in de week en het hele gezin kan ervan profiteren! De dansvideo’s worden door onze dansdocenten exclusief gemaakt voor onze leden.

Iedereen die zelf in zwaar weer zit en het lesgeld niet kan betalen, verzoeken wij om alsjeblieft contact met ons op te nemen. Samen komen we er vast uit.

Eerder stond op de planning om in de meivakantie open te gaan. Wij verwachten dat dit helaas nog niet door kan gaan. Ons volgende plan is om in de zomervakantie 4 weken eerder onze deuren te openen en vanaf 20 juli weer danslessen aan te bieden. Daar willen wij jullie graag mee tegemoet komen.

Wij worden erg gelukkig om te zien hoeveel leden thuis al flink aan het dansen zijn geweest. Ga zo door! We missen jullie enorm en hopelijk zien we elkaar snel weer bij UDA.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe. TAKE CARE & DANCE SAFE!

Met vriendelijke groet,

Sara & Eline

UPDATE 3 Coronavirus (24-3-2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *