Informatie United Dance Camp (Kijk onderaan de pagina voor de informatie over de United Dance Day)

camp2017v4

Vrijdag 14 juli – 16 juli 2017
Het tweede United Dance Camp komt eraan. Na het overweldigende succes van vorig jaar hebben we besloten om opnieuw op kamp te gaan. Het kampgevoel wordt nog echter omdat we dit jaar in tenten zullen slapen! Ook nu weer zal dit kamp ons ‘United’ gevoel nog meer versterken, dat weten wij zeker.

Waar gaan we naartoe?
Onze kamplocatie is Tentenkamp Wodan in Huizen. Adres: Woensbergweg 5, 1272 JP in Huizen. Daar mogen je papa, mama, opa, oma…..je zelf naartoe brengen om 18.00 uur. Zo kunnen ze meteen zien waar jij deze dagen zal slapen en kunnen ze met een gerust gevoel weer naar huis.

Wat gaan we doen?
Jullie krijgen verschillende dans/zang/conditieactiviteiten aangeboden. Als het donker is doen we met z’n allen een avondspel. We nodigen diverse gastdocenten uit om toffe workshops te geven voor jong en oud! En op zondagmiddag sluiten we af met een United Performance Middag waar jullie ouders van harte welkom zijn om jullie nieuwe dansmoves te zien.

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?
Dit unieke Dance Camp kost net als vorig jaar € 110,00. Inbegrepen zijn het verblijf van twee nachten in een tent, de maaltijden, tussendoortjes, fruit en drinken op vrijdagavond, de gehele zaterdag, zondagochtend en middag, alle workshops en begeleiding. In elke tent zal een volwassene slapen om een oogje in het zeil te houden.

Wie kan hier aan meedoen?
Er kunnen 43 kinderen mee van 8 tot 18 jaar en omdat we denken dat hier veel interesse voor is, zullen we de aanmeldingen als volgt doen:
•Stuur een mail naar udacamp@uniteddancealmere.nl. Aanmeldingen kunnen vanaf zaterdag 11 februari om 12.00 uur en zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Na 43 aanmeldingen zullen we een wachtlijst aanleggen van 20 gegadigden.
•Je krijgt een bevestiging van de reservering
•Maak meteen een aanbetaling over van € 60,00 op nummer NL23 RABO 0311 7188 41 t.n.v. United Dance Almere o.v.v. kamp + naam leerling. Als het geld ontvangen is, krijg je de bevestiging van definitieve deelname. Dit bedrag moet binnen 1 week na aanmelden bij ons op de rekening staan.
•Indien de reserveringskosten niet na 1 week zijn bijgeschreven, loop je het risico, zonder melding vooraf, dat je reservering vervalt. De volgende op de wachtlijst krijgt dan de mogelijkheid om zich in te schrijven.
•Maak het restant bedrag van € 50,00 over vóór 15 juni.

 

Informatie United Dance Day

camp2017v3

Zaterdag 15 juli 2017
Net als vorig jaar geven wij ook gelegenheid aan onze jongste dansers om in vakantiestemming te komen. Jij kan helemaal losgaan op de tweede United Dance Day.

Waar is het?
Deze dag zal plaatsvinden op het terrein van Tentenkamp Wodan in Huizen. Adres: Woensbergweg 5, 1272 JP in Huizen. Daar mogen je ouders jou naartoe brengen om 09.45 uur en weer ophalen om 20.30 uur.

Wat gaan we doen?
Allereerst wordt deze dag natuurlijk super gezellig! Jullie krijgen verschillende workshops van diverse gastdocenten. We eten en dansen gezellig samen met de kinderen die met ons op kamp zijn. Aan het einde van de Dance Day laten jullie aan je ouders de nieuwe dansmoves zien.

Wat kost het en wat krijg je daarvoor?
Deze unieke Dance Day kost net als vorig jaar € 45,00. Inbegrepen zijn alle workshops, begeleiding, lunch, avondeten, tussendoortjes, drinken en fruit.

Wie kan hier aan meedoen?
Er kunnen maximaal 45 kinderen van 6 tot 18 jaar aan deze dag deelnemen. Aanmelden kan als volgt:
•Stuur een mail naar udaday@uniteddancealmere.nl. Aanmelden kan vanaf 11 februari om 12.00 uur en zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden. Na 45 aanmeldingen zullen we een wachtlijst aanleggen van 20 gegadigden.
•Je krijgt een bevestiging van de reservering
•Maak meteen een aanbetaling over van € 25,00 op nummer NL23 RABO 0311 7188 41 t.n.v. United Dance Almere o.v.v. danceday + naam leerling. Als het geld ontvangen is, krijg je de bevestiging van definitieve deelname. Dit bedrag moet binnen 1 week na aanmelden bij ons op de rekening staan.
•Indien de reserveringskosten niet na 1 week zijn bijgeschreven, loop je het risico, zonder melding vooraf, dat je reservering vervalt. De volgende op de wachtlijst krijgt dan de mogelijkheid om zich in te schrijven.
•Maak het restant bedrag van € 20,00 over vóór 15 juni.

Informatie United Dance Camp/Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *