Beste danser(s)/ouder(s)/verzorger(s),

Jullie hebben ongetwijfeld de laatste berichtgeving rondom het Coronavirus COVID-19 gehoord: de minister-president en het RIVM hebben aangegeven dat alle evenementen met meer dan 100 personen in een ruimte niet kunnen doorgaan.

Hierbij laten we jullie weten dat dit vooralsnog géén gevolgen heeft voor onze danslessen. De dansschool blijft geopend en de lessen gaan door. Natuurlijk houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de adviezen van het RIVM. Ook houden wij in de gaten wat de Almeerse onderwijsinstellingen doen. Zodra er iets verandert, zullen wij jullie direct informeren.

Wij wijzen jullie allereerst op het volgende: Kom niet naar de dansles bij (neus)verkoudheid, hoesten, niezen, keelontsteking, koorts of een combinatie van deze klachten.

Het kan zijn dat een docent van ons niet kan lesgeven vanwege de klachten. Wij doen ons best om vervanging te regelen maar mocht dit niet lukken dan zijn wij genoodzaakt om de dansles te cancelen.

Voor iedereen die wel naar de dansschool komt, gelden de volgende regels:
– Was je handen zowel vóór als na de dansles mét zeep en minimaal 20 seconden en droog ze af met papieren handdoekjes.
– Vermijd fysiek contact: géén handen, knuffels en high-fives meer. Wij vervangen deze met een voetenbox of de Draadloze UDA High-Five.
– Kom met zo min mogelijk mensen naar de dansschool toe.
– Informeer ons wanneer iemand binnen het gezin besmet raakt met het Coronavirus.

Wij hopen jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en rekenen op jullie medewerking.

We houden jullie op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Sara & Eline
United Dance Almere

Coronavirus informatie bij United Dance Almere (13-3-2020)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *