Wanneer:
16 maart 2020 – 28 april 2020 hele dag
2020-03-16T00:00:00+01:00
2020-04-29T00:00:00+02:00

Beste danser(s)/ouder(s)/verzorger(s),

We blijven het nieuws rondom het coronavirus op de voet volgen. Hoewel wij weten en beseffen dat we ons niet moeten laten leiden door angst, voelen wij ook de druk en verantwoordelijkheid om het juiste te doen. Constant zijn wij op zoek naar informatie en kijken wij hoe andere (sport)verenigingen hiermee omgaan. Leidend is natuurlijk het advies vanuit het RIVM.

Wij realiseren ons dat we het coronavirus tezamen moeten uitroeien en verdere verspreiding zoveel mogelijk moeten beperken. Zaterdag viel het ons op dat steeds meer ouders hun kind thuis houden. Veiligheid staat vanzelfsprekend voorop.

Wij hebben dan ook besloten om het advies van het NOC-NSF te volgen en al onze activiteiten, die wij met veel liefde en passie beoefenen, stop te zetten t/m maandag 6 april 2020. Met pijn in ons danshart maar wel met liefde en respect voor jullie en onze gezondheid.

Wij zullen de berichtgeving van het RIVM en het NOC-NSF blijven volgen en hopen de lessen snel weer voort te kunnen zetten.

Wat gaat UDA de komende periode doen? Natuurlijk onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus.

Wij zijn van plan om in de meivakantie open te gaan, om de gemiste lessen in te kunnen halen.
Vanaf morgen starten wij, i.s.m. onze docenten, met het plaatsen van dansvideo’s. Zo kan iedereen thuis lekker doordansen!
Daarnaast willen wij onze conditie op peil houden voor de KIKA Run. Hierover later meer.
Communicatie: Houdt onze social media kanalen in de gaten (Facebook & Instagram). Tevens sturen wij regelmatig updates via de e-mail. Wij blijven telefonisch en via e-mail bereikbaar.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van dit bericht dan horen we het graag van jullie.

Met vriendelijke groet,

Sara & Eline
United Dance Almere

UDA gesloten i.v.m. het Coronavirus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *